Home nl 2018-01-17T15:14:50+00:00

TESLA EXPERIENCE, dat is:

CO2-neutraal, 100% elektrisch comfort, 400 km autonomie
eersteklas service, connectiviteit, gratis wifi,
stil – performant – elegant, milieuvriendelijk,
200 km herladen in 20 minuten, 700 liter kofferruimte

ONS TESLA EXPERIENCE-CONCEPT

VISIE: Milieuvriendelijk en duurzaam rijden en reizen … Dat vinden we enorm belangrijk. Het is nu of nooit voor onze planeet. Wij hebben de knoop doorgehakt.

MISSIE: Aan het milieu denken is een absolute noodzaak. Daarom dragen wij ons steentje bij aan groene mobiliteit, zonder dat onze reizigers daarbij aan comfort moeten inboeten.

Ons MOTTO: Een eersteklas limoservice met performante en stille CO2-neutrale wagens.

Ga voor een eersteklas en milieuvriendelijke service. 

Laat je rijden door TESLA EXPERIENCE …

Wat is het TESLA EXPERIENCE-concept?

Het milieu staat meer dan ooit hoog op de agenda van ons dagelijkse leven en het probleem mobiliteit staat mee voorop.

Mobiliteit is één van die belangrijke aspecten, die wij als individu en als gemeenschap in vraag moeten stellen en door nieuwe houdingen en attitudes naar een milieuvriendelijke en duurzame beleving moeten ombuigen.

Reeds vandaag biedt het TESLA EXPERIENCE-concept een antwoord op die bezorgdheid om het milieu. En dat antwoord is zeker voor de komende generaties absoluut noodzakelijk.

TESLA EXPERIENCE is het enige bedrijf dat uitsluitend met elektrische wagens rijdt. Daarmee wil het bewijzen dat ook in de sector van het personenvervoer duurzaamheid en respect voor het milieu geen loze woorden zijn.

Ons concept: een eersteklas limoservice met CO2-neutrale wagens.

Ook jij kan die keuze maken. Voor jezelf, of voor je omgeving. Verwen jezelf of je managers, kaderleden, klanten, gasten, vrienden en familie met een schone en stille chauffeurservice van topkwaliteit. Een verantwoorde keuze!

DEVIS / RÉSERVATION EN LIGNE

Shuttles en transfers

Kies voor shuttles naar luchthavens en stations, of voor andere privétransfers, een comfortabele/stille wagen en een kwaliteitsvolle service met oog voor elk detail.

Privétrip of zakenreis? Relax vanaf het moment dat je in de wagen stapt. Geen gedoe of parkeerkosten. Onze chauffeurs brengen je in alle rust naar Brussel, Luik, Charleroi, Luxemburg, Düsseldorf, Keulen, Amsterdam, Eindhoven, Rijsel (Lille), Parijs …

Groepsverplaatsingen? Kies voor professioneel en milieuvriendelijk vervoer om met collega’s naar een seminarie, of met vrienden naar een feestje te gaan.
Stiptheid, flexibiliteit en veiligheid gegarandeerd.

OFFERTE/RESERVATIE

Limousineservice met chauffeur

Voor professionele verplaatsingen, vergaderingen en/of zakenlunches, bezoekjes en/of citytrips … Doe een beroep op een limoservice met chauffeur die jou zijn volledige aandacht schenkt. Voor enkele uurtjes, een halve of een hele dag … ontspan je of werk aan boord (gratis wifi + USB-stopcontact).  

Vertrouw op een attente chauffeur die je in alle discretie naar je bestemming brengt.
De planning en het budget worden op voorhand afgesproken op basis van een offerte. Geen verrassingen. Eersteklas service.

OFFERTE/RESERVATIE

Je Tesla als huwelijksbootje?

Verbluf familie, vrienden en gasten tijdens de belangrijkste dag van je leven.
Hoe? Met een elegant en performant paradepaardje.
Iedereen wil toch een ‘duurzaam’ huwelijk?

Eersteklas milieuvriendelijke limousineservice met chauffeur

Onze professionele en attente chauffeurs begeleiden je tijdens deze onvergetelijke dag met een persoonlijke service (planning op maat, nauwgezette voorbereiding).
We kunnen je verschillende vaste tarieven aanbieden, uren en kilometers inbegrepen.
Wil je dat de Tesla er op z’n best uitziet? Laat hem dan door ons versieren met bloemen, precies zoals jij het wilt.

OFFERTE/RESERVATIE
THE TESLA WEDDING GENERATION ALBUM

Evenementen

Organiseer je een evenement, privé of professioneel?
Moet je belangrijke gasten, persoonlijkheden, artiesten een lift geven?
Hou het trendy en geef je evenement een innovatieve uitstraling.
TESLA EXPERIENCE? Jouw ideale partner, vandaag en morgen!
Maak gebruik van onze “First class Event – Tesla & Driver”-service met planning en offerte op maat.

OFFERTE/RESERVATIE

Maak een testrit met een Tesla

Je kent de Tesla nog niet, maar je droomt er wel stiekem – of minder stiekem en zelfs vurig – van om er eens mee te rijden.
Wil je echt alles weten over deze 100% elektrische wagen waarover iedereen (klassieke media, nieuwe sociale media …) praat?
Ontdek wat er schuilgaat onder de dynamische aluminium lijnen van deze wagen. Stap in en ervaar wat deze performante, geconnecteerde wagen allemaal kan.
Ga erop uit met een Tesla. Onze chauffeur* onthult alle geheimen van deze klasbak.

Voor jezelf en/of als geschenk.
Minstens 2 uur en tot 3 passagiers.

* De wetgeving over verhuurdiensten met chauffeur verbiedt dat derden het stuur nemen. Deze service is dus ook met chauffeur. Zo houden we het voor iedereen veilig.

OFFERTE/RESERVATIE

WIE ZIJN WIJ?

TESLA EXPERIENCE kiest resoluut voor groene mobiliteit bij het betalend vervoer van personen. Een primeur in België.

TESLA EXPERIENCE, opgericht in mei 2015, is het eerste bedrijf dat uitsluitend met elektrische wagens rijdt voor het verhuren van voertuigen met chauffeurservice en shuttledienst.  Als limoservice is het ook gespecialiseerd in ceremonies (huwelijken …) en evenementen. Wil je deze elektrische luxewagen ontdekken tijdens een exclusieve testrit? Laat je rijden in een van onze Tesla’s!

De twee oprichters van TESLA EXPERIENCE willen groene mobiliteit promoten en daar zelf actief hun steentje toe bijdragen.

  • Thomas TOUSSAINT is oprichter en bedenker van het concept. Hij is gepassioneerd door elektrisch rijden en in de ban van de grote autonomie en de snelle laadsystemen van de Tesla. Zijn droom: klanten een eersteklas chauffeurdienst aanbieden. Daarom besloot hij een eigen zaak te stichten, waarvan hij partner en zaakvoerder is.
  • Loes VAN MECHELEN, medeoprichter, werkte vroeger als bedrijfsconsultant. Zij was begeesterd door het idee en zette haar schouders onder een concept met duidelijke toekomstvisie.  Ze richtte het bedrijf mee op en stuurt de marketing- en commerciële ontwikkeling van de zaak.

TESLA EXPERIENCE richt zich tot een zeer gevarieerd cliënteel: bedrijfsleiders en managers, particulieren, gezinnen, bezoekers, toeristen, die in een uitzonderlijke berlinewagen een persoonlijke en onberispelijke service willen genieten én milieuvriendelijk willen rijden.

TESLA EXPERIENCE heeft momenteel twee Tesla Model S 85-wagens. Het bedrijf is actief in het hele Waalse en Brusselse grondgebied en in de grensstreek (Vlaanderen, Nederlands Limburg, Aken, Düsseldorf, Luxemburg, Noord-Frankrijk, Rijsel (Lille), Parijs …). Eén wagen rijdt vanuit Luik, een andere vanuit Brussel. Het bedrijf werkt volledig onafhankelijk en met/voor verschillende partners en via verschillende platformen.

NEEM CONTACT OP

Informatie, offertes en reservaties

Vooraf reserveren, prijspakketten, vaste tarieven. Voordelige tarieven voor frequente bookings.

TESLA EXPERIENCE
2 rue Natalis 4020 Luik
België

+32 (0) 465 94 73 45

info@teslaexperience.be

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Onderwerp

Jouw bericht